Aktuality

Nejnovější příspěvky ze školy

Dětský den

Ve středu 26.6.2024 jsme uspořádali pro naše děti dětský den, který byl plný dobrodružství, smíchu a zábavy. Akce se konala v blízkém okolí naší školy a přinesla dětem nejen spoustu radosti, ale také nové zážitky z pěší turistiky. Ráno jsme se všichni sešli před školou, kde jsme dětem vysvětlili pravidla a průběh celého dne. Skupinky dětí dostaly instrukce k plnění úkolů a poté jsme vyrazili na cestu. Děti během dopoledne procházely trasu, která vedla krásnými místy v okolí školy. Po trase značené fáborky je čekaly zábavné úkoly. Každý splněný úkol znamenal jedno slovo do křížovky, kterou děti musely postupně vyplňovat. Děti se úkolů zhostily s nadšením a zápalem. Bylo hezké sledovat, jak si navzájem pomáhají, diskutují a společně hledají správná řešení. Taková spolupráce a soudržnost byla krásným příkladem týmového ducha a vzájemné podpory.
Když všechny skupinky splnily poslední úkol a vyplnily tajenku, sešli jsme se opět u školy. Z tajenky děti vyluštily tajné slovo, které bylo klíčem k zasloužené odměně. Tou byla chutná a osvěžující zmrzlina, kterou jsme dětem rozdali. Radost a nadšení dětí z dobře vykonané práce
a sladké odměny byly nepopsatelné. Celý den proběhl v pohodové a přátelské atmosféře. Děti si užily krásné dopoledne plné zábavy a pohybu na čerstvém vzduchu. Bylo skvělé vidět, jak se zapojily a s jakým elánem plnily všechny úkoly.
Děkujeme všem, kteří se podíleli na organizaci tohoto dne, a samozřejmě také dětem, které svým nadšením a energií přispěly k úspěchu celé akce. Už teď se těšíme na další podobné dobrodružství, které nám přinese spoustu dalších nezapomenutelných zážitků!

autor článku: Bc. Monika Nehybová Rušarová